Er op uit.....

Contact

Camping Prinsenhof

Werkhovenseweg 12a
3984 LG Odijk

Anja en Piet Voskuilen
Tel: 0343 - 55 14 57
Mob: 06 - 18 89 21 61

info@campingprinsenhof.nl

route naar de camping

Kanoverhuur in Odijk en Utrecht

Paviljoen Buiten is een unieke recreatielocatie aan de rivier de Kromme Rijn .                                  

 

Wat deze locatie zo uniek maakt is onder andere de prachtige landelijke ligging direct aan het water in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland,waarbij een idyllisch uitzicht gegarandeerd is.De eerste indruk bij een bezoek aan Paviljoen Buiten is het ontspannen vakantie gevoel waarbij men makkelijk kan onthaasten in een inspirerende omgeving. Paviljoen Buiten is het juiste adres als u wilt genieten van de  Kromme Rijnstreek. Het is dan ook de ideale locatie om een leuk dagje uit te starten. U vind Paviljoen Buiten aan de Singel van Odijk, vanaf de camping 2 km.

Op paviljoen Buiten kunt u o.a. kano's, fluisterboten, sup boards, fietsen en steps huren.Voor meer informatie  http://www.paviljoenbuiten.nl                                   Om te reserveren Tel; 030-6624746/ 06-53459175

U kunt bij ons naast  gezonde inspanning ook terecht voor pure ontspanning wij verzorgen ook de innerlijke mens met een selectie van mooie streekproducten.Al onze leveranciers zijn puur op kwaliteit gekozen en niet op prijs geselecteerd. Hierbij staan duurzaam,puur en smaak centraal.Onze versproducten komen rechtstreeks van het land , zo komt onze zuivel dagvers bij een ambachtelijke kaasmaker uit Cothen vandaan.

De Kromme Rijn is tegenwoordig een smal rustig water, en loopt van Wijk bij Duurstede naar Utrecht met een totale lengte van circa 28 kilometer. Het gebied heeft nu de typische eigenschappen van een rivierenlandschap met stroomruggen, dijken, wielen en uiterwaarden.

 

     

 

 

De Rijnstroom, kano verhuur, een begrip geworden in Utrecht.

Geeft u de voorkeur om de gezelligheid van de terasjes langs de kelders van Utrecht? Dan kunt u terecht bij kanoverhuur De Rijnstroom.
Ze verhuren verschillende kano's, Canadezen, roeiboten, electroboten, steppen, fietsen en solexen. Door onze gunstige ligging, kunt u door de stad kanoën,of houd u liever van de rust, dan kiest u voor de natuur. Voor de hongerige magen onderweg, verzorgen wij ook een picknick of lunch.

Met onze dertig jaar ervaring kunnen wij er een onvergetelijke dag van maken! De kanovaartijd van het traject is, afhankelijk van de gekozen vaarrichting (stroom), en de geoefendheid 4 á 10 uur. De kanoroute kan ook gedeeltelijk worden afgelegd. Op diverse plaatsen zijn voorzieningen aangelegd die het te water laten van kano's mogelijk maken en deze zijn op het kaartje aangegeven. De kanoroute is zelfs bewegwijzerd met ANWB borden.

Voor meer informatie; De Rijnstroom in Utrecht  www.rijnstroom.nl Tel; 030-2521311