Lees ook dit...

Contact

Camping Prinsenhof

Werkhovenseweg 12a
3984 LG Odijk

Anja en Piet Voskuilen
Tel: 0343 - 55 14 57
Mob: 06 - 18 89 21 61

info@campingprinsenhof.nl

route naar de camping

De camping

Als u onze mooie oprijlaan met iepen en kastanjes bent opgereden wordt u gastvrij ontvangen door Anja met een heerlijk kopje koffie en een informatie map waar u weken mee zoet kunt zijn. Achter het bedrijf liggen 2 mooie kampeerveldjes met 25 ruime plaatsen met het uitzicht op tevreden, grazende vleeskoeien en weideschapen in de weidse landerijen. Rondom de camping ziet u overal creatieve verassingen o.a. van keramiek. Elektra op uw plaats en gratis WiFi in uw voortent.

Onze toiletgebouw bestaat uit 2 aparte ruimte's voor de heren en de dames en is verwarmd tijdens de koude dagen.

Voor iedere caravanplaats is er een mooi tegelplateau in uw voortent. U loopt dus altijd met schone,droge voeten uw caravan in. Geen kale plaatsen meer voor uw tent of caravan. Uw caravan blijft heerlijk schoon. Met een opkomende zon en een ontbijtje op uw terras met een heerlijk kakelvers eitje begint u dag al goed  en u maakt meteen plannen om er lekker op uit te trekken.

Voor onze allerkleinste gasten hebben we een leuk speelhuisje, een glijbaan, tractor en een driewieler.Op de boerderij kakelen de kippen en kraait de haan. Samen met de konijntjes eten ze uw oud brood en groenteafval met veel liefde op. Vooral de kinderen vinden dat prachtig.

   

 

 

 

 

 

 

Onze camping is open vanaf  1 april  t/m 31 oktober.
U bent elke dag welkom vanaf 13.00 uur of eerder in overleg.
Bij vertrek graag de plaats vrij maken voor 12.00 uur.  
Wilt u ook zeker zijn voor een kampeerplaats dan is het aan te bevelen
om telefonisch of per mail te reserveren bij Anja en Piet Voskuilen.