Nog meer leuke tips... Utrecht wijk bij Duurstede wandelroute fietsroute Kromme Rijnstreek

Contact

Camping Prinsenhof

Werkhovenseweg 12a
3984 LG Odijk

Anja en Piet Voskuilen
Tel: 0343 - 55 14 57
Mob: 06 - 18 89 21 61

info@campingprinsenhof.nl

route naar de camping

De Omgeving


kr rijnstreek
Odijk;
Odijk is een groen dorp met vele mooie fietsroutes en wandelroutes via de knooppunten. Langs de Kromme Rijn is een 28 km lang wandelpad aangelegd. Camping Prinsenhof ligt in het midden zodat u het in 2 delen kunt wandelen. Tijdens het wandelen is het genieten van de rust en schoonheid, van de flora en fauna, van de statige oude landgoederen die je tegenkomt op je route. Vanaf maart 2020 is het wandelroutenetwerk met 400 knooppunten geopend met 500 km wandelpaden.

Bunnik;
Het dorp Bunnik omringt door de populaire landgoederen Rijnauwen en Amelisweerd ligt tussen de camping en de stad Utrecht. In Bunnik is veel terug te vinden van de Hollandse Waterlinie en de Romeinse Limes. Bij het pannekoekenhuis Rijnauwen komtu helemaal tot rust op het terras aan het water waar u terecht. Gaat u voor een kopje koffie of een heerlijke pannekoek?
Bij fort Vechten is het Waterliniemuseum geopend, een openluchtmuseum met een cultureel, recreatief en educatief karakter. Ook Fort Rijnauwen is een bezoek meer dan waard.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
Wilt u als als wandelaar of fietser op verkenning in de natuur? Het nationale park is bij uitstek een wandel-en fietsgebied met een diversiteit aan landschappen; bos en heide,kleine vennetjes,het rivierenlandschap bij Amerongen. En natuurlijk ook de prachtige 'buitens' langs de stichtse lustwaranda,de landhuizen met prachtige tuinen er om heen. Sommige delen van het Nationale Park zijn niet toegankelijk om kwetsbare, bedreigde dieren en planten te beschermen.

 Tips;    http://www.vvvkrommerijnstreek.nl/nl/uitagenda