Contact

Camping Prinsenhof

Werkhovenseweg 12a
3984 LG Odijk

Anja en Piet Voskuilen
Tel: 0343 - 55 14 57
Mob: 06 - 18 89 21 61

info@campingprinsenhof.nl

route naar de camping

Gastenboek

Plaats hier een bericht en geef uw waardering over onze camping!

Corrie en Piet Keppel25 juli 2021, 21:34

Wij hebben een prima vakantie gehad op deze camping, ruime plaatsen , voldoende douches en toiletten die schoon zijn. vooral de skelter en de driewielers voor onze kleinkinderen waren een groot succes. Bij het verlaten van de camping is onze caravan losgeraakt van de auto, paniek, maar zijn prima geholpen en opgevangen door de eigenaars van de camping, met koffie en er werd ons een ruimte aangeboden om tot rust te komen en te wachten op verdere hulpverlening. hulde en dank voor Piet en Anja.Ton30 mei 2021, 22:56

Wij hebben 4 nachten gestaan, in de laatste week van mei. Camping was volledig vol geboekt en wij stonden praktisch tegen een andere camper. Sanitair is keurig schoon en ruim maar niet voldoende bij zoveel aanloop. Regelmatig voor het sanitair (douche, toilet, afwas) in de rij gestaan of maar even terug gelopen. Zeker een mooie locatie met fiets- en wandelmogelijkheden. Buitengewoon vriendelijke eigenaren en een hartelijk ontvangst.

Els en Peter Oude Tijdhof30 april 2021, 19:49

Wij hebben een leuke week gehad op jullie camping. Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, veel informatie over de omgeving. Het was gezellig.

Ruud en Yolanda Mandingers.09 juli 2018, 16:51

Wij hebben de afgelopen 13 maanden mogen verblijven op camping Prinsenhof. Het is een zeer gastvrije camping en we zijn altijd goed geholpen door Piet en Anja. Vanaf de camping heb je erg veel mogelijkheden om een leuke dag weg te zijn. Anja weet die mooie momenten in de omgeving haarfijn aan je over te brengen.
Anja en Piet bedankt voor de gastvrijheid het afgelopen jaar en we komen zeker binnenkort een bakkie doen. Succes met jullie camping.

Willy en Frans Kroon23 mei 2018, 15:04

Zeer gastvrije ontvangst.
Goede camping met mooie plekken met o.a. tegelplateau in de voortent.
Fraaie omgeving.
Hebben enorm genoten. Camping is zeker voor herhaling vatbaar.

Fam Bults30 augustus 2017, 19:31

leuke camping zeer gastvrij koffie staat klaar bij aankomst mooie omgeving is een aanrader.
we zijn er 5 en 6 augustus er geweest

Jacoline en Hans Verheijen13 augustus 2017, 12:48

Gastvrije en plezierige ontvangst. Uitgebreide goed verzorgde informatiemap. Goed en schoon sanitair. Ruime kampeerplekken met eigen "terras" (tegelplateau). Ontspannen sfeer, aangename eigenaren. Voortreffelijke week gehad!

Erik en Angeline10 mei 2017, 18:36

Zeer gastvrije eigenaren. De koffie staat bij aankomst letterlijk klaar. Ruime plaatsen met tegelplateau. Eigenaren hebben passie voor de camping, wat je duidelijk ziet en merkt. Bij aankomst ontvang je een infomap, met informatie over de camping en omgeving. Wij komen zeker hier terug!

Anja Camping Prinsenhof29 april 2017, 15:16

Hoi Tini, wat vervelend dat je het koud hebt gehad en jammer dat je het niet even gemeld heb bij ons tijdens je verblijf. Dan hadden we de verwarming wat hoger kunnen zetten. De volgende keer horen we het graag.

Tini 18 april 2017, 01:31

Nette camping, alleen jammer dat het toiletgebouw erg koud was, met deze temperaturen had het wel warmer mogen zijn om te douchen.

Pagina: 12
Naam:
Waardering:
Bericht: