Cultureel rondje Wijk bij Duurstede

Cultureel Rondje

Welkom op de site van het Cultureel Rondje

Het 'Cultureel Rondje' is een samenwerking van galeries, kunstenaars en culturele partners in en rond Wijk bij Duurstede.
Zij willen u, door zich te bundelen, een interessant, afwisselend programma bieden op het gebied van kunst en cultuur.

Wijk bij Duurstede is al eeuwen de plaats waar kunst, cultuur en gastvrijheid samen komen. Dat begon al in de tijd van David van Bourgondië, vele eeuwen terug. Aan zijn hof kregen kunstenaars de vrijheid om te schitteren. Dat gebeurt nu in de galeries van het Cultureel Rondje. Al 29 jaar een bezoek waard met werken die ontroeren en tijdloos van schoonheid zijn.

Voor u als bezoeker heeft deze mooie stad nog meer te bieden. Met ‘Liefde aan het Water’ zet Wijk bij Duurstede zich als stad waar het goed toeven is op de kaart. Want naast kunst in de galeries vindt u in de horeca gerechten die met passie en producten uit de streek gemaakt zijn. Het is in Wijk ook goed shoppen met een middenstand die u graag van advies dient. Wij heten u dan ook namens het Cultureel Rondje van harte welkom. Neem de tijd als u hier bent en geniet van al het moois wat Wijk bij Duurstede te bieden heeft. Want dat zult u hier vinden; met recht ‘Liefde aan het Water!’

  • Elke zondag en zaterdagvan 13:00 tot 17:00