Golfalliantie Kromme Rijn in Bunnik

Met één speelrecht spelen op 8 golfbanen

Sinds januari 2015 is De GolfAlliantie een feit. De deelnemende banen geven hun leden speelrecht op elkaars baan. Dit concept geeft de leden de mogelijkheid om wanneer ze maar willen, een keer uit te wijken naar een andere golfbaan. De clubs, die allen beschikken over 9 holes, behouden wel hun eigen identiteit. Dit wil zeggen dat wedstrijden en evenementen bestemd blijven voor de eigen leden.

Deelnemende golfbanen zijn de Kromme Rijn in Bunnik , de Nieuwegeinse, Old Course Loenen, Albatross, De Kurenpolder, De Dorpswaard, Land van Thorn en De Strijensche. Deze golfclubs liggen allen op een acceptabele reisafstand van elkaar in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Zuid Holland, Utrecht en Limburg. De deelnemende golfclubs spelen hiermee in op een markt waarin de golfsport vraagt om verandering. Met dit concept spelen golfers niet alleen op hun thuisbaan maar kunnen zij uitwijken naar 63 andere holes. Een rondje van 18 holes en een hapje op een andere baan, maakt het golfen voor iedereen uitdagender!
 

Reglement alliantiebanen

  1. Voor leden van de alliantiebanen gelden de regels als beschreven in het baanreglement van de betreffende vereniging.
  2. Het aanmelden van grotere groepen (> 2 flights) is alleen in overleg met de ontvangende baan mogelijk.
  3. Ieder lid van de alliantiebanen heeft toegang tot de (wedstrijd)kalender/agenda van de andere alliantiebanen zodat zij vooraf kunnen inzien of er ruimte is om te spelen.
  4. De alliantiebanen zijn verplicht leden van een andere alliantiebaan toe te laten tenzij er zwaarwegende redenen zijn dit te weigeren, in dat geval wordt een alternatief geboden.
  5. De reserveringstermijn voor leden van de alliantiebanen is gelijk aan die van de eigen leden.
  6. Vooraf telefonische aanmelden is altijd noodzakelijk.
  7. Nieuwe 9-holes golfbanen kunnen na het proefjaar worden toegelaten mits alle alliantiebanen daarmee akkoord gaan.
  8. Alleen voltijdleden (waaronder ook businessleden die lid zijn van de vereniging) kunnen gebruik maken van De GolfAlliantie.
  9. Eventuele klachten kunnen worden ingediend bij de eigen vereniging.

                                                                  http://www.golfalliantie.nl