Het Pinkster Fiets Festijn

Het Pinkster Fiets Festijn wordt georganiseerd door Fietsen voor mijn Eten Kromme Rijnstreek. In het Pinkster Weekend hebben we leuke fietstochten uitgezet met horeca stops en tips om landwinkels en stalletjes in de regio Kromme Rijnstreek te bezoeken en lekkere lokale producten te kopen.
De terrassen zijn weer open en de regio Kromme Rijnstreek is een prachtige regio om te fietsen. Fietsen voor mijn eten heeft een heel scala aan arrangementen voor je gemaakt. Wat dacht je van een asperge menu of heerlijke wafel met aardbeien uit de streek. Maar je kunt ook kiezen voor een koffie met gebakproeverij of een tagliatelle met dorade (vis)filet als diner. Je fietst kriskras door de Kromme Rijnstreek langs de boomgaarden en de Kromme Rijn, je ziet jong vee in de weilanden en prachtige vergezichten met knotwilgen en de deelnemende horeca ondernemers zijn blij je te ontvangen op hun terras.
Voor elk gezelschap is een passende tocht. Kijk even goed wat je aanspreekt. Elke tocht heeft 3 horeca stops en vaak is er een toilet. Er zijn maar liefst 8 verschillende combinaties gemaakt:  6 lunchroutes en twee dinerroutes. Je bepaalt zelf hoe laat je vertrekt, als richttijd zeggen we voor de lunchroutes, zorg dat je tussen 10.00 – 11.00 op de fiets zit, voor de dinerroute vertrek je ongeveer tussen 14.00 en 15.00. Maar voel je vrij om eerder of later te gaan. De horeca mag met Pinksteren open mag tot 20.00 uur
De afstanden staan vermeld bij de arrangementen, hou er rekening mee dat je zelf naar de start en van het eindpunt naar huis fietst.
We wensen je heel veel plezier! Fietsen voor mijn Eten Kromme Rijnstreek.

Meer info; www.fietsenvoormijneten.nl/evenement/pinkster-fiets-festijn/