Jaarbeurs, Beatrix theater Utrecht Tina Turner

Een bezoek brengen of deelnemen aan de Jaarbeurs in Utrecht betekent ook dat u in de leukste en mooiste stad van Nederland bent. Utrecht combineert op aantrekkelijke wijze alle mogelijkheden en faciliteiten van een grote stad met de sfeer, de intimiteit en de gezelligheid van een dorp. 

Tip; verwen uzelf en uw patner met een avondje in het Beatrix Theater. In het Beatrix Theater verveel je je geen moment, dit centraal gelegen theater in Utrecht vind je aan het Jaarbeursplein, net achter het station, makkelijk vanauit de camping. In het theater bezoek je een wisselend programma waarin musicals, cabaretiers en muzikanten de hoogste noten zingen.

vanaf februari 2020 kunt u gaan genieten van de prachtige musical " Tina Turner."

Utrecht is daarbij de aangewezen stad voor internationale ontmoetingen. Het is de stad van kennis en cultuur. De centrale ligging in Nederland, op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, in een unieke historische setting, maakt het tot een natuurlijke plaats van samenkomst. 

Een verblijf op Camping Prinsenhof is ook een logische stap als u dagen op de beurs moet staan of een bezoek aan de beurs wilt brengen. De camping heeft een busverbinding aan de weg  rechtstreeks iedere 10 minuten naar de beurs. Met de auto is het ook goed te doen.

Agenda  jaarbeurs; https://www.jaarbeurs.nl/Agenda
Agenda Beatrix theater    http://www.stage-entertainment.nl/theaters/beatrix-theater-utrecht/