Kampeer en caravanbeurs Utrecht

Het is nog prachtig herfstweer, dus combineer de beurs met een verblijf op camping Prinsenhof. De bus stopt elke 15 min voor de camping en brengt u naar Utrecht Centraal.  De beurs is van van 10 -14 Oktober, 10.00 uur - 17.00 uur.

Heel veel te zien en te doen; 

 

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Daarom is oktober ook hét moment om te oriënteren en te inventariseren. Maar ook kun je proefrijden met een camper. En in het theater een presentatie bijwonen. Of testrijden op een (e)-bike. Er is informatie over verschillende kampeerbestemmingen. 
 

Beursacties;

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn elke editie weer talloze acties en aanbiedingen. Heel veel exposanten hebben een (win)actie op hun stand. Ook zijn er overal aantrekkelijke horeaca-aanbiedingen.
 

Zelf testen en proefritten maken;

Altijd al eens in een camper rond willen rijden? Dan is dit je kans. Want op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je zelf een proefrit maken. Natuurlijk onder begeleiding van een deskundige. Het enige dat je even moet doen is je van tevoren aanmelden. Er zijn campers van verschillende merken in verschillende uitvoeringen.