Contact

Camping Prinsenhof

Werkhovenseweg 12a
3984 LG Odijk

Anja en Piet Voskuilen
Tel: 0343 - 55 14 57
Mob: 06 - 18 89 21 61

info@campingprinsenhof.nl

route naar de camping

Prijzen en arrangementen

Beste gasten,

Bij Camping Prinsenhof bent u van harte welkom met een caravan, camper of tent.
Op de dag van aankomst ontvangen wij u graag vanaf 13.00 uur. Vertrek voor 12.00 uur.
Alle prijzen van 2018 zijn all in op basis van 2 personen, caravan, camper, tent.  
 

Ontvangst met heerlijke koffie
WiFi op uw plaats
Elektra bij uw plaats
Warme douche
Informatiemap
Toeristenbelasting

 €20,00 per overnachting  all in 
Onder voorbehoud van BTW Verhoging

Met de fiets en een klein tentje 1 pers.
€11,00 /  2 pers €15.00
Extra kind tot 10 jaar €  3.50  / volwassen € 6.50 
Ook uw aangelijnde huisdier is welkom bij ons  €1.50    

Medio 2018 kunnen we u een prachtige Scandinavische FARM LODGE aanbieden.Helemaal modern ingericht voor 4 personen met 2 slaapkamers, douche met toilet, een luxe keuken en met verrassende details. Nieuwsgierig? Houdt u deze pagina medio maart/april in de gaten voor de eerste foto's, prijzen en onze leuke openingsaanbieding. 

Hemelvaart en Pinksteren arrangement;  

Hemelvaart en Pinksteren zijn echte familiedagen en terwijl wij de rust opzoeken zijn de kievieten en andere vogels ook druk in de weer met hun gezinsuitbreiding.Voor u hebben we  een arrangement van 12 dagen. We hopen de wisselingen op het veld  te beperken en zo geniet u meer van uw vakantie. Lukt dit niet, informeer dan dan naar de mogelijkheden.Uw aankomst is op woensdag 9 mei en het vertrek op maandag 21 mei voor  € 235,=  
Gastvrij ontvangst met koffie, informatiemap en verrassing..       

                   
                                                          Ons Wandelarrangement;

Al wandelend door de bossen en langs de uitgestrekte velden ontdek je de mooiste natuur, maar verken je ook ieder detail. Wandel over de populaire klompenpaden over historisch tracé, onverharde paden via boerenland en landgoederen. Op de Heuvelrug en in het Kromme Rijngebied vind je ontzettend veel wandelroutes; trek je wandelschoenen aan en kom wandelen in ons gebied!
Met 7 Overnachtingen met caravan of tent voor  € 140,=  
Gastvrij ontvangst met koffie, informatiemap en verrassing.
Wandelboekje over de geschiedenis van het Kromme Rijnpad 28 km.                Dag van aankomst naar keuze ( verlenging mogelijk)                            

                   Ons fietsarrangement;  

De Heuvelrug is samen met de Kromme Rijnstreek hét mooiste fietsgebied van Nederland.Het is zeer divers; glooiende heuvels, vlakke weiden tot bos- en heidegebied. Ontdek het zelf... zeker het proberen waard! En als je er dan toch bent, kun je meteen de rijke historie van de regio ontdekken, met de vele landgoederen en kastelen, de uitgestrekte natuur en het culinaire aanbod. Met de fietskaart die u bij het arrangement krijgt stippel u zelf de mooiste route uit. 
Met 7 Overnachtingen met caravan of tent voor  € 145.,=  Gastvrij ontvangst met koffie, informatiemap en verrassing.Ook de fietskaart van Falk t.w.v. € 9.50 doen we erbij voor u. Dag van aankomst naar keuze (verlenging mogelijk)  

                 
Opa en oma arrangement;

De tijd met je kleinkind is altijd een feestje, daar weten wij alles van.Daarom geven we graag dit extra cadeautje.
Van 25 mei tot 30 juni zijn uw kleinkinderen gratis te gast op camping Prinsenhof. Even tijd om samen naar de koeien te kijken, de kippen, konijnen of eenden te voeren op ons terrein. In Utrecht kunt u naar het Nijntje museum of voor de 'grote" en kleine kinderen naar het spoorwegmuseum. De bus naar Utrecht stopt voor de camping dus makkelijker kan het niet. Voor een dagje natuur kunt u in Leersum het kabouterpad ontdekken als echte kaboutertjes,met de puntmuts en een kabouterboek ga je opdrachten doen! Zie ook bij "nieuws"op deze site.Voor € 20,= per overnachting met minimaal 2 overnachtingen.


                                                    

Lekker lang genieten op camping Prinsenhof;

Wilt u lekker lang komen genieten om de omgeving van de Kromme Rijnstreek en de Utrechtse Heuvelrug eens uitgebreid te ontdekken ?    Bij een verblijf van een volledige maand geven wij een mooie korting.
In  de maanden April, September en Oktober geven we      40 % korting voor een verblijf van 30 dagen.  
Voor Mei t/m Augustus geven we 20 % korting voor een verblijf van 30 dagen. Excl. toeristenbelasting en op basis van 2 personen .

 

 We hopen elkaar in een zonnig 2018 te ontmoeten om er ook dit jaar weer een mooie tijd van te maken.

        

 

Gastvrije groet,
Anja en Piet Voskuilen. 

Tel; 0343-551457 of mobiel 06-18892161

email; http://info@campingprinsenhof.nl