Contact

Camping Prinsenhof

Werkhovenseweg 12a
3984 LG Odijk

Anja en Piet Voskuilen
Tel: 0343 - 55 14 57
Mob: 06 - 18 89 21 61

info@campingprinsenhof.nl

route naar de camping

Vakantiehuis

 

           

Nieuw !!  Medio 2018 kunt u genieten in onze sfeervolle vakantiewoning .

Wilt u de sfeer proeven van het logeren op het platteland in onze prachtige vakantiewoning ? Wakker worden met een heerlijk gevoel, luisterend naar de fluitende vogels die de dag vrolijk beginnen?  Nog een beetje slaperig starten op het terras, hopelijk met het ochtendzonnetje, genietend van een heerlijk ontbijtje met natuurlijk de kakelverse scharreleitjes van onze eigen kipjes.  

Deze luxe woning wordt gezellig ingericht met een luxe  keuken incl afwasmachine, badkamer met douche en toilet en heeft een slaapkamer met een 2 persoonsbed en een kamer met 2 x een eenpersoonsbed naast elkaar. Op deze pagina ziet u alvast een impressie van wat het gaat worden....de kleur wordt warme scandinavische rood en er komt een mooi terras omheen.

Feestelijke opening met aanvang van seizoen 2018 ! Natuurlijk zullen de eerste gasten profiteren van een leuke openingsaktie. Wij hebben er zin in en hopelijk wordt u er ook enthousiast van en zien we elkaar in 2018. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.