Algemene voorwaarden camping Prinsenhof

Algemene voorwaarden Camping Prinsenhof

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verblijven bij Camping Prinsenhof.

Betaling

Bij boeking dien je 100% van de verschuldigde som voor aankomst te betalen. Lukt dat niet, neem dan even contact met ons op via info@campingprinsenhof.nl, dan zullen we naar de mogelijkheden kijken.

Aankomst en vertrek kampeerplaats
Op de afgesproken aankomst bent u op de kampeerplaats na 13.00 uur van harte welkom. Op de dag van vertrek zien wij graag dat u de kampeerplaats voor 12.00 uur verlaat.

Aankomst en vertrek FarmLodge

Op de afgesproken aankomst dag bent u in de  FarmLodge na 15.00 uur van harte welkom. Op de vertrek dag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur terug.

We rekenen € 100,- borg bij reservering. We zien graag dat de FarmLodge in dezelfde staat van netheid achtergelaten wordt als bij aankomst. Indien u hieraan niet voldoet of als er sprake is van schade, zal (een deel) ingehouden worden. Als alles in orde is, zullen wij de borg binnen 2 weken na vertrek terugstorten.

 

Eindschoonmaak accommodatie

De eindschoonmaak bij het huren van de FarmLodge is bij de prijs inbegrepen.

 

Annuleren kampeerplaats

Als u geen gebruik kunt maken van de door u gereserveerde kampeerplaats en wilt annuleren binnen 20 dagen voor aankomst bent u 50% van de reserveringssom verschuldigd. Binnen 4 dagen voor aankomst bent u 100% van de reissom verschuldigd. In de overige gevallen rekenen we € 15,- administratiekosten.

Wij adviseren je daarom om de een annuleringsverzekering af te sluiten. 

 

Annuleren FarmLodge
Als u geen gebruik kunt maken van de door u gereserveerde FarmLodge bent u het volgende percentage van de reserveringssom verschuldigd:

Bij annulering:

  • Tot 30 dagen voor de aankomstdatum 15% van de totale prijs.
  • Binnen 30 dagen voor de ingangsdatum 50% van de totale prijs.
  • Binnen 3 dagen voor de aankomstdatum 100% van de totale prijs.

 

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op ons terrein. We willen de kampeervelden autovrij laten zodat iedereen van zijn rust kan genieten tijdens de vakantie.

 

Huisdieren
Huisdieren zijn bij een kampeerplaats tegen vergoeding toegestaan (max. 2). We vragen u de huisdieren aangelijnd te houden op ons terrein.  Huisdieren hebben geen toegang tot de stallen en het sanitair gebouw. Huisdieren in de Farmlodge zijn niet toegestaan.

  

Aansprakelijkheid

Camping Prinsenhof is niet aansprakelijk voor: schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op onze camping of door het gebruik van de op de terreinen aanwezige faciliteiten; onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.

 

BTW tarieven

Alle vermelde tarieven zijn inclusief BTW laagtarief, Nederland 9%.

 

Camping Prinsenhof
KvK nummer: 30156430
BTW nummer: NL.8061.04.454.B.01

We houden ons het recht voor deze voorwaarden tussentijds te wijzigen bij evt. fouten of onvolledigheden.

Update: 3 juli 2023