Waarom naar het buitenland op vakantie? Nederland is een prachtig vakantieland en er valt nog zo veel te ontdekken. Dit is waar onze gasten de vakantie altijd mee afsluiten: "We kwamen tijd te kort en zijn nog lang niet uitgekeken".

Én omdat we deze prachtige omgeving niet alleen voor onszelf wilde houden maar graag wilde delen, zijn Anja en Piet in 1997 begonnen met de camping naast de boerderij. Een gemoedelijke camping voor gasten die houden van rust, ruimte, natuur én cultuur.  En nu heb ik (dochter Laura) de camping overgenomen. Samen met mijn vriend Sander en onze kinderen Jurgen, Fajen en Lotte zal ik de camping die mijn ouders hebben opgebouwd verder voortzetten! 

Naast de camping is onze boerderij nog volop in gebruik. In onze stallen vindt u de vleeskoeien, van Belgische blauwe, verbeterd roodbont tot blonde d'aquitaine en Black Angus. En rondom de boerderij lopen er gezellig nog wat  schaapjes, konijnen, kippen én 2 lieve honden rond.

Met ons familiebedrijf hopen we jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen vol rust, ruimte, natuur, buitenbeleving én ontspanning. We heten jullie van harte welkom!