Voor een heerlijk dagje uit in Utrecht

In en rond de Kromme Rijnstreek

Vanuit onze camping in Odijk vlakbij de Utrechtse Heuvelrug en middenin de Kromme Rijnstreek kunt u alle kanten op om te wandelen, fietsen of lekker te eten. Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug, lekker shoppen in Utrecht, een pittoresk stadje ontdekken in Wijk bij Duurstede of fietsen langs de Forten in Houten.
Er is genoeg te zien, doen en beleven voor iedereen! Plan een weekje vakantie in eigen land, blijf lekker kamperen en ontdek de unieke plekjes in de regio.

Ontdek de Kromme Rijnstreek

Het rivierenlandschap ontmoet in de Kromme Rijnstreek de Utrechtse Heuvelrug. Landgoederen, uitgestrekte natuur, fruitboomgaarden, de Kromme Rijn, weilanden, cultuurhistorie en de uiterwaarden langs de Lek; u vindt het allemaal op fietsafstand. Dat begint al bij Amelisweerd, Fort bij Vechten en Speelbos Nieuw Wulven. 

Daarachter vindt u prachtige wandel- en fietsroutes door landbouw- en natuurgebieden. En ook cultuurhistorie is hier volop; de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Limes (de oude grens van het Romeinse Rijk) doorkruisen de Kromme Rijnstreek. En nog verder vindt u de landgoederen in de Langbroekerwetering en het prachtige Wijk bij Duurstede, waar Dorestad zichtbaar wordt.

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug
Als een oase van rust, net buiten de Randstad, vindt u op 10 minuten fietsafstand vanaf de camping de Utrechtse Heuvelrug. Met prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen is de Heuvelrug zeker een bezoek waard. Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen langs indrukwekkende kastelen, beleef unieke musea en attracties of laat u culinair verwennen in één van de leuke restaurants.