E-chopper verhuur

Klaar voor een leuk avontuur? Ontdek de Kromme Rijnstreek eens op een e-chopper!
Heerlijk ontspannen en lekker duurzaam. Rij langs de vele fruitkraampjes die ons gebied rijk is, pak een bak koffie bij een leuk tentje of rij naar de dijk van Wijk bij Duurstede voor de frisse wind in uw haren!


Huur onze 'Boerenhut' 

Iets te vieren? Dan is onze 'Boerenhut' helemaal de jouwe! Als je de auto uitstapt stap je zo onze boerenhut in waar het hout al knispert in de ouderwetse houtkachel. Met op de achtergrond het geloei van de koeien of het gekwaak van de eenden huur je de zaal af voor een feestje, boeiende workshop of sprankelende receptie. Een kinderverjaardag of een andere meeting: het kan allemaal. Samen met onze andere activiteiten kunnen wij een leuke dag op maat verzorgenGeitenyoga

Heerlijk ontspannen je dag beginnen met een gezellige
yogasessie tussen de geitjes! 

 

BBQ pakketten te koop

We hebben nu heerlijke BBQ-pakketten te koop van onze eigen koeien en varkens. Een gemixt pakket van kip-, rund- en varkensvlees. Direct te koop bij ons op de boerderij. 

Heel gemakkelijk, zo hoeft u de (caravan-)deur niet meer uit voor een gezellige barbecue avond. 

Het vlees is evt. ook los te bestellen als u gemakkelijk 2 hamburgers op het menu heeft staan. Heeft u zelf geen BBQ, deze kunt u bij ons ook huren!Make over sanitair gebouw

𝐍 𝐈 𝐄 𝐔 𝐖 𝐒 !! 𝑀𝑎𝑘𝑒 𝑜𝑣𝑒𝑟....

We hebben het sanitair gebouw in 2022 een make over gegeven! Het is nog steeds comfortabel maar dan in een nieuw hip jasje.

Wat zijn we al blij met de eerste reacties van onze gasten, heel fijn dat het gewaardeerd wordt! Bekijk de foto's hieronder voor een impressie!