• Vlakbij Utrecht stad
  • In de mooie kromme Rijnstreek
  • Rust en ruimte

Nieuw: Geitenyoga

Start je dag met een positieve mindset (of geit-set)


Yoga maakt je sterker en soepeler, maar vooral het rustgevende gevoel erná is wat yoga zo populair maakt. En als je dat dan nog eens combineert tussen de (baby-)geitjes is het (ontspannings-)feest compleet. Er gebeurt stiekem nog veel meer tijdens de geitenyoga. Het contact met de schattige kleine geitjes zorgt ervoor dat je een ontspannings- én knuffelhormoon aanmaakt. Yoga zorgt ervoor dat de gifstoffen sneller uit je lichaam verdwijnen, waardoor de nieuwe hormonen lekker makkelijk weer je lichaam instromen. Zo word je dubbel zo relaxt en maak je er verder -zonder moeite- een fantastische dag van.

Geitenyoga op de boerderij zorgt ervoor dat er genoeg te zien, horen en ruiken valt waardoor je niet eens de kans krijgt om met je hoofd ergens anders aan te denken. En dan ook nog eens in een weiland met volop rust, ruimte en weids uitzicht, moet je je daarna wel helemaal als herboren voelen!

 Geen zorgen, je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Zelfs als je het nog nooit hebt gedaan kun je deelnemen. 
De professionele yogadocent Julliette houdt hier rekening mee, het is vooral gezellig, ontspannen én geitig. Uhm..... geinig ;-).

De yogasessie zullen we in het weiland houden, mocht het weer het niet toelaten dan zullen we de sessie verplaatsen naar de koeienstal. Neem een handdoek mee en lekker zittende kleding (die evt. vies mag worden). Douchen na afloop is mogelijk.

We hebben de eerste sessie 26 mei gehad (bekijk hier de foto's) en wat een enthousiasme, gezelligheid én leuke deelnemers.  De volgende sessies staan gepland op:

Wanneer: zondag 25 september 10.30 uur*
                   zaterdag 1 oktober 10.30 uur*
Waar:        Camping Prinsenhof in Odijk
Kosten: 
    € 22,50 per persoon

Graag zelf een handdoekje meenemen en trek lekker zittende kleding aan.
* mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn, dan zijn we helaas genoodzaakt de sessie te annuleren (of samen te voegen)!

Nog vragen? Mail naar info@campingprinsenhof.nl of bel/app naar 06 45 25 19 27 (Laura).

Ja, ik meld mij aan voor de geitenyoga sessie:


Kun je deze data niet?

Kun je de eerstvolgende data niet en wil je graag op de hoogte gehouden worden wanneer de volgende data gepland staan?

Laat dan hieronder je e-mail adres achter en je ontvangt van ons een mail als we nieuwe data hebben geprikt!

Met/voor je eigen groep geitenyoga organiseren?

Ook als je met je eigen (vrienden-) of vriendinnengroep, familieuitje of collega's toe bent aan een grappige en ontspannen activiteit, laat het ons dan even weten! Dan zullen we een geitenyoga sessie op maat organiseren. Bel of app dan even naar Laura: 06 45 25 19 27.