• Vlakbij Utrecht stad
  • In de mooie kromme Rijnstreek
  • Rust en ruimte
Home » Geitenyoga

Nieuw: Geitenyoga

Start je dag met een positieve mindset (of geit-set)


Yoga maakt je sterker en soepeler, maar vooral het rustgevende gevoel erná is wat yoga zo populair maakt. En als je dat dan nog eens combineert tussen de (baby-)geitjes is het (ontspannings-)feest compleet. Er gebeurt stiekem nog veel meer tijdens de geitenyoga. Het contact met de schattige kleine geitjes zorgt ervoor dat je een ontspannings- én knuffelhormoon aanmaakt. Yoga zorgt ervoor dat de gifstoffen sneller uit je lichaam verdwijnen, waardoor de nieuwe hormonen lekker makkelijk weer je lichaam instromen. Zo word je dubbel zo relaxt en maak je er verder -zonder moeite- een fantastische dag van.

Geitenyoga op de boerderij zorgt ervoor dat er genoeg te zien, horen en ruiken valt waardoor je niet eens de kans krijgt om met je hoofd ergens anders aan te denken. En dan ook nog eens in een weiland met volop rust, ruimte en weids uitzicht, moet je je daarna wel helemaal als herboren voelen!

 Geen zorgen, je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Zelfs als je het nog nooit hebt gedaan kun je deelnemen. 
De professionele yogadocent Marieke houdt hier rekening mee, het is vooral gezellig, ontspannen én geitig. Uhm..... geinig ;-).

De yogasessie zullen we in het weiland houden met uitkijk op de andere boerderijdieren, mocht het weer het niet toelaten dan zullen we de sessie verplaatsen naar de koeienstal. Neem een handdoek mee en lekker zittende kleding (die evt. vies mag worden). Douchen na afloop is mogelijk.

Waar:           Camping Prinsenhof in Odijk

Wanneer:    26 mei 2022 (Hemelvaartsdag)

Tijd:              10.30 uur (het duurt ongeveer een uur)
Kosten:        € 12,50 per persoon (wel even vooraf aanmelden)
   
Ook als je niet bij ons op vakantie bent, ben je van harte welkom!
De groep voor donderdag 26 mei zit helemaal vol! Houd onze pagina in de gaten voor een volgende sessie!

Nog vragen? Mail naar info@campingprinsenhof.nl of bel naar 06 45 25 19 27 (Laura).

Aanmelden Geitenyoga helaas niet meer mogelijk (vol!)

Wil je dit ook? Laat het ons even weten, dan laten wij het weten zodra we een volgende sessie organiseren.
Ook als je met je eigen (vrienden-) of vriendinnengroep, familieuitje of collega's toe bent aan een grappige en ontspannen activiteit, laat het ons dan even weten! Dan zullen we een geitenyoga sessie op maat organiseren. Bel of app dan even naar Laura: 06 45 25 19 27.